2018 SCNL Western Divisionals January 13-14, 2018 Port-Aux-Basques, NL

SCHEDULE

Saturday	Event		# Skaters	warm ups	Time
8:00am	PreNovice '	Women Short	2	1 (6mins)	25 mins
	Novice Women Short		2		
8:25am	Juvenile Women		9	2 (6mins)	60 mins
9:25am	PreJuvenile Women U11		7	1(6 mins)	41 mins
10:10am	PreJuvenile Womrn U13		4	1(6 mins)	26 mins
10:40am	Introducto	ry Interpretive	1	1 (4 mins)	10 mins
10:50am	Flood				15 mins
11:05am	PreNovice Pattern Dance 1 - Exhibition		1	1 (5 mins)	10 mins
11:15am	PreNovice Pattern Dance 2 - Exhibition		1	1 (5 mins)	10 mins
11:25am	STAR 5 Boys 13 & Over		1	3 (5mins)	125 mins
	STAR 5 Girls 13 & Over		23		
1:30pm	STAR 5 Girl	s U10	3	1 (5 mins)	20mins
1:50pm	Flood				
2:05pm	STAR 5 Girl	s U13	11	2 (5mins)	60 mins
3:05pm	STAR 6 Men		2	1(5mins)	15 mins
3:15pm	STAR 6 Women		8	1(5mins)	50 mins
4:10pm	Bronze Creative Skills		12	2 (5mins)	60 mins
5:10pm	Flood				
5:25pm	STAR 8		4	1(5mins)	30 mins
5:55pm	STAR 10		4	1 (5mins)	32 mins
	Gold		1		
6:25pm	Bronze Interpretive		21	3(5mins)	100 mins
7:50pm	END				
Sunday					
8:00am	PreNovice Women Free		2	1(6mins)	35 mins
	Novice Women Free		2		
8:35am	STAR 9		4	1(5mins)	25 mins
9:00am	Silver Creative Skills		4	1 (5mins)	21 mins
9:20am	STAR 7		12	2 (5mins)	70 mins
10:30am	Silver Men Interpretive		2	1 (5 mins)	40 mins
	Silver Women Interpretive		4		
	Gold Women Interpretive		1		
11:10am	Flood				
11:25am	STAR 4 Girls U10		9	1(4mins)	45 mins
12:10pm	STAR 4 Girls U13		34	7(4 mins)	145 mins
2:35pm	STAR 4 Girls 13 & Over		12	2 (4mins)	50 mins
3:35pm	PreNovice Free Dance		1	1(5 mins)	10 mins
3:45pm	END				